Automatické ukládání layoutu lze nyní vypnout

Do rolovacího menu v liště baru byla přidáno možnost vypnout či zapnout automatické ukládání změn, což by mělo poskytnout větší flexibilitu při práci s grafem.

Tato funkce je ve výchozím nastavení zapnutá.

autosave

 

Nastavení se vztahuje na všechny uložené layouty.

Jak to funguje?
Jakmile ve vašem grafu uděláte jakoukoliv změnu, po minutě se automaticky uloží.

Je potřeba si dávat pozor, pokud máte jeden graf otevřený najednou na více zařízeních. Mohlo by totiž dojít ke ztrátě některých změn při aktualizaci.

Zde je příklad:

  • Máte uložený Chart Layout, například pod názvem Graf 1.
  • Ten jste otevřeli v prohlížeči, protože chcete upravit nastavení S/R úrovní pro BTCUSD.
  • Po dokončení vašich úprav je uložíte. V tomto případě nezáleží jestli se layout uložil automaticky nebo jste ho uložili manuálně.
  • Měli jste tento Layout otevřený v jiné záložce (říkejme jí Záložka 2). Ta byla otevřená předtím, než jste výše uvedené změny provedli – a proto zde nejsou vidět.
  • Nyní se chcete podívat na cenu jiného finančního nástroje v Záložce 2 a změníte ticker.
  • Pokud je zapnuté automatické ukládání, tak se změna tickeru v Záložce 2 uloží…. a přepíše minulý uložený layout s vašimi změnami….. které budou ztraceny.

Pokud tímto způsobem používáte layout, doporučujeme automatické ukládání vypnout.

Takto můžete uložit změny při vypnuté funkci Autosave:

  • Kliknutím na Save Now ve stejném rolovacím menu.
  • Layout se automaticky uloží, když do něj přidáte alert (to je potřeba pro správnou funkci těchto upozornění).

Chart Layout Autosave Can Be Disabled Now

Komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *